Överraska Vera

Nu är jag innanför dörren, slängde av mig kläderna o nu ligger jag här i sängen och lyssnar på musik. Ingen av er förstår men allvarligt talat musiken pratar istället för mig, för jag har inga ord att använda. 

Mötte upp Ajla & Catarina så gick vi o köpte tårta o ballonger o ljus o massor av mer, så stod vi på vånga o överraskade henne när hon kom för att träna. Hoppas hon fick en jätte bra födelsedag, det förtjänar verkligen våran stjärna!!!
Sen när Ajla stuckit så pratade jag & Catti igen, vi skrattade o gick hela trelleborg kan man säga. Det kändes bra för stunden att bara byta umgänge, att prata med någon som faktiskt sa det jag tänkte. 
Gick hem igen vid 9 tiden och sitter nu här som sagt. 



I'm all yours


Tips


Mamma kom hem med denna tidigare idag, och eftersom jag duschade idag o sedan skulle ut med blött hår så fick jag ha hårsprej för att hålla håret på plats. Och denna var verkligen perfekt för mitt hår!!
Den höll allting på plats även om de blåste o.s.v! ETT STORT TIPS TILL ALLA!!!

Tipselit

Kom nyss in och slängde mig framför datorn med chips & godis direkt!! Idag har jag haft både en bra och dålig dag faktiskt, missar wwt i Malmö men det bra är att jag har träffat mina gamla vänner!! 
Vi såg tipselit matchen idag och de vann med 12- 0 tror jag det blev..
Det är verkligen sjukt hur mycket jag faktiskt saknat dem, och speciellt Catarina. Vi har snackade i evigheter om allting, o gud vad jag har skrattat. Är så himla glad för hennes skull, att allting rullar på så bra för henne jag håller verkligen mina tummar för dig!

Annars idag har jag & mamma varit o köpt/hämtat mina spexkläder, nu är allting fixat så ska jag bara vänta o se om håret möjligtvis blir lite längre. Men har absolut inga höga förväntningar.. Annars har jag haft en äckeldag, fan att man inte kan skippa dem.

Jag & Catti för 2 år sedan, fan vad roligt vi hade det. Tror inte jag har gått igenom så mycket med någon på så kort tid.



Bonnie & Clyde

Vilken tråkig dag detta har varit, kändes som tiden stannade verkligen. Ska senare ta tag i mitt rum och städa upp lite, eftersom det ser ut som ett bombnedslag. Har dock ingen lust att göra det, för har nyss målat mina naglar. 
Måste smörja in mig, har köpt en body butter och tänkte pröva den ikväll. 

Har hunnit jogga lite, lagat och ätit mat, bakat en tårta som vi ska äta närsomhelst och kollat på mitt favorit program. Imorgon ska jag sitta på mitt rum och plugga in en massa so för vi har ett prov på måndag. 

image description

Bild från tidigare idag när vi satt och kollade på den äldsta verisionen av Romeo & Julia. (Nickeys NY keps!!!)

Dagens

Lång dag i skolan, franska sista lektionen var plågsamt. Men nu är det bara att hålla ut egentligen, kämpa på i det sista sen en ny början i gymnasiet.

Hade klassmiddag idag på hk, och de blev pizza med tårta och kladdkaka. Så jävla lyckat, kan trots allt baka (om jag får hjälp!!!)
Har pratat med nöten hela tiden, och ska snart börja laga mat.

Gröna jeans med dragkejda - Hm , stickad tröja - Gina Tricot , solglasögon - Rayban , Skor - Converse


Löprunda

Är tillbaka och jag ska börja på toppen igen, kan inte bara vara deppig. Men alla har sina ljusa och mörka stunder, en person sa till mig " vi alla gör misstag , stora lr små & vi är bara mänskliga "
Har som sagt varit och sprungit lite och lyssnat på musik.

En svettig rödddd gris.


Hell

Att jag inte alls är aktiv här är för att det har hänt en enorm sak, ni som läser detta kan inte ens tänka ut det. Det är ingen "normal" sak utan verkligen det värsta något kan hända någon, jag kommer aldrig bli mig själv igen och jag kommer aldrig kunna gå tillbaka till mitt vanliga liv. Jag kan inte blunda utan att uppleva allting igen, om jag gör något annorlunda så snälla påpeka inte det.
Jag hade uppskattat om ni inte försökte hjälpa mig eller bara vill prata om det, för jag vill inte såra någon men jag klarar inte av att prata om det eller säga ett ord om det, och jag litar inte tillräckligt mycket på någon för att berätta.
Självklart så vet min familj, hade hellre velat ha de utanför men de gick dock inte. Mina senaste dagar har spenderats i min säng gråtandes, ska försöka gå ut idag o dansa eftersom de brukade få mig lite gladare.
Tyckte ni alla förtjänar att veta så jag slipper frågor i skolan och av vänner, jag har hamnat i helvetet.


Inspo


Ny färg


-

• ♥ ♣

Ljusa färger är snyggast i sommar (nytt!!!)

Stan med mina små hjärtan, lite blev det iallafall. Handlar bäst när jag är ensam haha.






Älskar öppningen i ryggen på det sista linnet, ursäkta för den fula galgan.

No me

Är tillbaka om exakt 1 månad, ni kan fortfarande kolla in här för jag kommer uppdatera med låtar och shopping. 
Men inget om mig, bilder på mig, ingenting alls.  Tyckte de var bra för er att veta så ni inte blir chockade. No questions.

Do that and be proud


Låt

Här är ett inlägg tillägnat till Emma, hoppas du tycker om det!




Drop in the Ocean

Dagens sommar outfit





Hade på mig en ny klänning från Hm, tycker verkligen om den gröna färgen och de lätta fallet i den. 
Under hade jag cykelbyxor ifall den skulle blåsa upp. Även ett par låga svarta Converse hann ta av den innan jag tog bilden.

Hämtat ut paket



Nu är jag hemma från entre, tog cyklen och cyklade dit som en blixt! Det  är så himla skönt att det blåser lite nu eftersom det är så varmt här. Älskar verkligen sommaren, nu ska man bara få brännan! 
Svin sega var lektionerna i skolan, och värmen var riktigt dödande. Åt en sockerkaka med choklad innan och där gick priset till den godaste tårtan någonsin. Om någon timme ska jag sätta igång och laga mat, blir nog spaghetti & köttfärsås. Puss



Bara för att

Drömjobb.. Modell, skådespelerska eller sångerska? Sångerska

Kenza eller Blondinbella? Tycker om båda två väldigt mycket, men Kenza för jag följer henne
Gossip Girl eller Sex and the City? Sex&The City
Starbucks eller Espresso House? Starbucks

Hemmakväll eller utekväll?Beror självklart med vem, men med vänner utekvällar.
Bada eller sola..? Sola

London eller New York? New york

Shoppa eller fika? SHOPPA
Sminkad eller Osminkad? Sminkad
Pojkvän eller singel..? Om jag hade haft min drömkille, så lätt pojkvän

Rosa eller Blå? Rosa

Havet eller Pool? Pool

Sverige eller USA? USA

Glass eller Tårta? Glass
Sova eller Vaken? Vaken
Blogg eller Facebook? Blogg

Ful och rik eller Snygg och fattig? Beror på hur ful, du kan alltid operera dig. Kan inte bestämma mig

Julafton eller Födelsedag
- Födelsedag

Sova naken eller med pyamas..?
Naken (sorry..)
Shoppa eller Blogga? SHOPPA
Smsa eller prata i telefon..? Beror på vem det är som sagt, men smsa är alltid lättast!
.
.

A R G

Skolan var dryg, fan vad patetisk hela dagen var. Jag är så jävla arg, och jag bryr mig inte om folk läser detta men jag måste få ut det.
Jag får höra massor av kritik av mina ''vänner'' och andra som kritiserar mina vänner för en viss sak, speciellt mat. Och jag förstår främst inte varför människor ska bry sig, och jag hade självklart förstått om de sa vänligt '' varför äter du inte '' och inte med en fucking ton och ba '' VAD HÅLLER DU PÅ MED, ÄT IDIOT!!!! '' Vafan vinner ni på det? Man ser genast att personen mår dåligt och inte villl prata om det, då ska man inte pusha på med andra frågor heller.  Och de värsta av allt är de som säger det är själv igång med sammasak fast inte offentligt, för några månader sen brydde folk sig och nu helt plötsligt är de förbjudat att prata om det? Alla är medvetna om att det är farligt, man sätter sig själv i en riskzon och det får man ta, vi alla har vetat länge de negativa som kan hända. Det är ingen nyhet för någon.
Ni bryr inte ens er om dem, utan bara känner er bättre inom bords när ni kränker någon med en sådan kommentar! Vill bara påpeka- INGEN vet egentligen hur man mår, man kan dra en sådan enkel lögn som ''gillar inte maten'' lr '' är inte hungrig '' ni vet inte vad som händer där hemma, hur den personen mår? Kanske den äter mindre, den mår så dåligt att den inte kan svälja maten ordentligt. 
Och om man ändå ska prata bakom personen rygg så kan man lika gärna gå fram och fråga '' försöker du gå ner i vikt '' lr '' hur mår du egentligen '' och oftast vill man inte öpnna sig, och då måste faktiskt folk acceptera det. Om man svarar '' det angår inte dig'' DÅ GÖR DE FAN INTE DET. DÅ GÅR MAN INTE RUNT OCH DISSKUTERAR DET. 
Vartenda människa vet vad de går in på och de får ta vilka beslut de vill utan att andra ska kritisera det, det angår inte någon av er.  Alla blir påverkade av detta ideal vi har i världen, det är inget man kan ändra på. 
Man mår helt enkelt (menar inte alla) bättre när man har förlorat lite vikt och ser sin kropp minska. Och även smala människor följer trenden och försöker skippa lite onyttigt.

INGEN BORDE KRÄNKA NÅGON, SKÖT ER EGET

hemsk natt

Godmorgon! Varför jag gör ett såhär tidigt inlägg kan ni väl själv gissa ut om ni läste rubriken? Jag har inte sovit en enda minut, asså inte ens ''vilat'' ögonen. Har försökt med alla mina knep men inget fungerade. 
Jag har alltid haft sömnproblem sen när jag var bebis, jämt hos läkaren för jag bara sov 1 h under 24 h. 
Känner på mig att den här dagen kommer gå åt helvete, kommer somna på en lektion eller bli riktigt sur. Är jävligt lätt irreterad när jag inte sovit tillräckligt. Förövrigt så ser mina naglar ut som skit, mitt hår är katastrof och hela kroppen skakar, lederna värker rejällt. Och som pricken över i:et så har jag franska som första lektion. 
Nu ska jag ta frukost!

Skrattat i 7 min


Sun



Idag har jag verkligen älskat vädret, humöret har varit på topp o stannat där! Och efter detta mår jag mer än bäst. Jag är så himla stolt över mig själv, jag kan klara allting, bara jag vill och kämpar. 
20 grader och jag har utnyttjat det med att sola en stund sen överraskade jag mitt hjärta och vi har snackat o skrattat, vi stack o handlade också så fika blev det med! Choklad munkar, dricka, och sedan middag! PERFEKT.
Har nyss kommit hem och ska spendera lite tid med familjen, har även beställt en sak och väntar ivrigt på leverans.



True


TIPS





Tänkte komma med ett tips till er allihopa, hur ni ska få riktigt mjuka läppar på 3 min! Kvittar om ni precis bitat bort skinn på läpparna, detta hjälper och gör det mjukt och friskt igen. 
Ni ska ta Vaseline handkräm och smörja in det på läpparna, och nu tänker ni allihopa - DET FINNS JU REDAN LÄPPSYL AV VASELINE?? Lyssna här, detta är 1000 gånger bättre än läppsylet.
Det är därför jag oftast alltid har mjuka läppar, man känner sig betydligt mycket snyggare! Prova, ni har inget att förlora!

Music


One more stupid love song and I'll be sick



Det är ingen peppblogg detta nej! Och tråkiga bilder kan jag instämma men vill inte vara med på bild när jag är sjuk. Angående att jag är sjuk, det har blivit värre nu, jag har tydligen en influensa. Och det är inte säkert jag får gå till skolan på måndag skönt!! Men vi har så mycket i skolan så tror ändå jag tvingar mig det, får se egentligen.
Idag ska vi få gäster, det betyder god mat osv. Och imorgon har jag bokat in mig helt på att plugga hemma hos Lara, vi har ett stort prov på onsdag. Måste även prata med henne om lite saker. Har redan smittat henne så det kvittar egentligen om jag är sjuk.
Puss

Should I

Funderar om jag verkligen ska klicka hem den här saken, har inte kunnat sova på hela dagen pågrund av just detta. 
Det är en osäker sak, och om det inte är det jag tror det ska vara så är det verkligen mycket pengar som jag slänger iväg.
Någon som har använt postförskott? Hur fungerar det egentligen? Hur gammal måste man vara för att hämta paketet?



24 Dagar

-

HITTAT MIN HÅRFÄRG

Är rätt dåligt att jag inte kan uppdatera er med min app, men får väl försöka vara vid datorn mer då! Idag har bara dagen runnit iväg, har inte gjort något speciellt. Jag ligger i koma läge, jag rör mig inte från sängen på hela dagen. 
Ska försöka få mamma att servera mig på sängen när vi ska äta, annars då? Jo jag mår bra för en viss sak faktiskt. 
Vill gå ut imorgon, eller iallafall hitta på något annat än att ligga i sängen. Tänkte höra med det andra tjejerna i klassen också, om det är upptagna för att se film hos någon eller liknande. STEPHANIE OCH ROXANA UPPTAGNA IMORGON??
Nu ska jag hjälpa mamma med grillen, blir kyckling med stek och potatisgratäng. 



S A N D R A

1. Jag kan inte lägga uppmärksamhet på två personer samtidigt, jag har väldigt svårt att vara flera stycken samtidigt. Speciellt om jag är med någon och någon annan vill vara med. Slutar oftast med att jag bryr mig mer om den andra, vilket är en dålig vana egentligen. Men jag älskar att umgås flera stycken ändå, så får försöka fixa det problemet.

2. Jag får panik av sladdar, t.ex. laddare eller liknande saker. Om något fastnar så får jag panikångest, så jag försöker alltid köpa saker som är sladdlösa.

3. Jag har haft chanser att ha så fina förhållanden, förhållanden som faktiskt skulle hålla ett mycket längre tag. 
Men oftast så skjuter jag den personen ifrån mig, jag tycker de förtjänar mycket bättre än mig, även om jag hade kunnat varit en riktigt bra flickvän. Är liksom osäker.
Jag inser oftast efteråt vad jag har förlorat. 

4. Jag är ingen snål människa, när det gäller allting. Om jag har någonting så delar jag oftast alltid med mig, kvittar vem det är, jag är oftast mycket snällare än vad man tror. Jag ställer alltid om någon behöver pengar, om någon har ångest över något så ställer jag upp på ett ''lån'' om det gäller höga siffror. Och jag erbjuder alltid det, även om vissa inte vill säga ja så gör jag ändå det. Finns inget jag hatar mer än snåla människor, som speciellt han idioten som jobbar på moxy.

5. Jag har jätte svårt för att säga förlåt när det är något allvarligt, jag vill inte erkänna mina misstag. Jag väntar ALLTID på att den andra personen ska säga förlåt först. Även om det är mitt fel så säger jag aldrig det, jag känner mig så dålig då, jag känner mig hemsk men säger aldrig till någon. Ännu en dålig vana som jag måste förbättra.

6. Jag dricker inte läsk längre. Äter aldrig Mc Donalds längre (deras hamburgare,pommes) men har inget emot att gå dit.

7. Jag älskar märkeskläder, och då menar jag inte adidas och nike. Utan det dyrare som Ralph lauren & Lacoste.

8. Människor som hela tiden ska fråga mig saker, attackerande frågor som t.ex. '' Vem var du med igår??'' 
Jag svarar aldrig på några frågor längre, inte ens lönt att fråga mig längre. Litar inte på några längre. 

9. När jag var väldigt liten så hände något hemskt mig, och det hände flera gånger. Till jag tillsist kunde stå på mina egna ben och sa ifrån. Det är något som har gjort mig till den jag är idag, jag är mycket starkare tack vare det. Än idag är jag rädd när någon nämner något liknande. 

10. Jag faller direkt för någon om de har en dialekt från Göteborg,Stockholm eller småland. Kvittar hur ful den personen är så blir jag ändå mer intresserad av dem. Finns inget jag tycker mer om än dialekter.

Blekisss

Hoppas ni alla har en bra torsdag, jag själv har tittat på film och funderat på om jag ska gå ut en runda men dock bara känt mig svimm färdig varje gång jag rest mig. Beställde hem pizza från internet, bästa lösningen om man är sjuk!! Puss


BESLUTS ÅNGEST


Ljust eller mörkt

Godmorgon allihopa! Har nyss snackat med vän och la på för mamma kom med frukost i sängen, flingor med äggröra och juice. Ensam hemma hela dagen/kvällen så det blir lugnt vilket jag behöver eftersom jag har blivit sjuk. Kan knappt andas och har feber, vill gå och köpa te men orkar inte gå utanför dörren.

Sitter och kollar på olika hårfärgen på internet och har kommit fram till att jag ska färga mitt hår lite mörkare, vill inte ha det svart men någon brun fräsh färg. Fast ska låta håret bli lite längre tror jag om mamma inte tvingar mig att färga utväxten mörk. För några månader sen så sa mamma att jag aldrig skulle få färga håret tills jag blev 18 år gammal, för jag skulle ångra mig och att jag förstörde min ''fina'' hårfärg. Men nu vill hon själv färga det och kommer med ider hela tiden. Här är några färger jag tänker på. FÖRST SKA DE BLI LÅNGT!!!




Back on track




Jag är tillbaka efter en väldigt kort paus, saknat mig? Jag har iallafall saknar att skriva om man säger så. Min uppdatering är inte lika bra längre för min blogg.se app har slutat fungera så ni får leva med inlägg när jag sitter vid datorn.
Kort skoldag, var med Lara en stund hon stack hem tidigare för hon ska graderas '' håller tummarna för dig hjärtat '' , har nyss ätit och hunnit duscha. Har en långhelg framför så skönare blir det inte, ska gå ner och baka lite har jag tänkt. 
Hörs sen




Varför jag inte bloggar






När jag fick detta precis bland mina mail, nu har jag absolut inget intresse att börja blogga igen. Fan asså!!!
Är för jävla arg, damn shit. Ses när jag fått lycka tillbaka i mitt liv.


PAUSE

Tar en blogg paus, är tillbaka om någon dag/vecka/månad. Who knows. Kanske lägger upp om jag shoppar eller något!

Q & A

Sara om Saknar mitt platta hår:
Hur länge har du och Mirza var tsm? Såg er i stan i vintras och hittade din blogg idag! Gulliga:)



Någon på skolan om Don't worry be happy:
hej, jag går på din skola och har alltid velat snacka med dig och fråga dig några saker. hittade din blogg så kan fråga här tänkte jag.

hur fick du en platt mage, och ditt bästa bantnings tips?
hur mycket fick du ditt hår klippt hår för, jag älskar verkligen de!<3
hur kan du en sådan fin hy? :)
hoppas du inte tycker detta är för konstigt.
puss




Sara - Hej Sara! Jag kan med ett skratt säga att jag är inte Mirzas flickvän, och du behöver inte skämmas för människor i Trb har kommit fram och frågat mig om jag är tsm med honom. Och ja det är jätte gulliga!
Hans flickvän heter Sabina och bor i Örebo, den enda likheterna vi har är 1. Vi är kurder 2. Vi känner Mirza. 
Och för att göra dig lite gladare här är hennes blogg - www.Labina.webblogg.se :)

Någon på min skola - Hej Random haha. Vill bara börja med att säga att jag vet inte om du är seriös eller om detta är någon som drivet. Mitt bästa tips till en platt mage är att träna, göra situps, försöka sluta onyttigheter. 
Men sluta inte ät, för då får du bara en konstig form på magen. Och tack för du tycker jag har en platt mage, hur du nu har sett den haha.
Jag klippte inte endast mitt hår utan fick de stylat och min syster klippte också sig, så mamma betalade tsm. TACK SÅ JÄTTE MYCKET, GLÄDJER MIG!
Och min hy? är du säker på att du verkligen snackar med rätt person, för jag tycker själv inte jag har en fin hy.
Men jag tvättar ansiktert 2 gånger om dan och smörjer alltid in mig.
Lite skumt ska jag erkänna men bara glad för f
rågor! Puss

Real mad

Kom nyss hem, har varit i Malmö hela dagen och skulle shoppa men blev bara en ny parfym och två nya bikinis! Känns som jag snart dränker mig själv här, och sommaren har fortfarande inte börjat. Visar allt senare promise.
Är riktigt arg för när jag äntligen övertalat pappa att beställa hem en speciell sak så ska den såklart vara slut!!!!!!! OCH DEN FANNS KVAR FÖR NÅGON DAG SEN, JÄVLA MÖG. Är så himla arg och den kanske inte kommer in igen.
Har min röda vecka också så det gör allt 1000 gånger värre.

KOLLA

En riktigt bra dokumentär jag ser just nu, det är en tjej från Trelleborg med också! Man kan se runt valen o massor av liknande, riktigt bra är det. 

http://www.tv3play.se/play/272342/?autostart=true http://www.tv3play.se/play/272342/?autostart=true
http://www.tv3play.se/play/272342/?autostart=truehttp://www.tv3play.se/play/272342/?autostart=true


Saknar mitt platta hår





Här fick ni ett litet galleri på mitt hår, mitt långa platta hår. Gud vill bara ta plattången o börja platta men nej det ska jag inte göra på en månad. Och jag ska klara det!!
Har nyss duschat och åt lite nudlar o kyckling, ska äte lite annorlundare nuförtiden, ny diet typ!
Ska sätta på en film tror jag, min hjärna är overload typ så är inte på de bästa humöret. Längtar till helgen då om jag får pappa att köra mig ett till ett ställe, sen på lördag ska jag träffa Adam & Hassan svin kul!
Ha de

På lektion

Sista lektionen för idag och vi har ett quiz med klassen om energi, skit drygt!! Tycker verkligen inte om torsdagar, och att jag mår dåligt och är dö trött gör allt bara värre, har riktigt ont i magen fyfan.
Ska sitta på läxhjälpen också så kommer hem runt 4 så vi hörs då!


Musik på lektionen


10 Maj 2012

Godmorgon! Klockan blir när som helst 8:00 och då ska jag börja cykla mot skolan. Kasst väder idag och jag har antagligen ute idrott. Har svin ont i magen, känns som jag kommer explodera när som helst..
Hann aldrig se färdigt filmen igår för det blev för sent, men ska försöka komma ihåg att se ikväll istället.
Vet inte vad jag ska göra idag men jobb blir det sen på kvällen iallafall. Puss



Sov gott







Ville bara skriva godnatt till er allihopa. Sitter just nu och målar mina naglar medan jag ser på ''The Notebook'', världens gulligaste film! Har nyss ätit gröt och känner hur magvärken vrker. 
Ska smsa lite och skriva lite på facebook, typ basic me innan jag lägger mig. Pusss 



Små saker




Stressig dag

Har precis kommit hem och hunnit äta lite middag, familjen är och kollar på när mina syskon springer kalvin-knatet.
Hela den här dagen har gått åt att försöka fixa mitt o Melisas no arbete, vi har kommit en bra bit faktiskt, så det är jag nöjd över!! Soft dag i skolan, har så himla kul med vännerna i klassen. Har kommit närmare en del och även kommit bort från vissa (rätt personer). 
Har shoppat lite också som jag ska visa senare. Detta hade jag på mig idag.




Tröja - Hm, Jeans - Dr Demin, Skor - Scorett

Onsdag

Idag har vi en kort skoldag om man jämför med det andra i veckan, har so och vi sitter skriver arbeten med våra datorer. Måste göra färdigt mitt No arbete idag i skolan. 
Efter hemspråk ska jag och Melisa till biblan o fixa färdigt arbetet o senare in till stan, ska shoppa lite har jag tänkt.
Hörs senare idag

Before I die








Need to buy



Don't worry be happy

Har nyss käkat middag och åt även äpplekaka, skit gott!!! Ska ut en runda och springa senare måste jag sätta mig och plugga no.. Puss


5 things you don't know about me

1. Jag har en sorts shopping sjukdom, alltså med enkla ord så måste jag hela tiden köpa saker. 
Och jag skriver alltid ner de jag vill ha, som en lista ungefär och när jag köpt de så bockar jag av de, och under tiden jag väntar så blir jag ärligt talat galen. Tänker endast på det och snackar endast om det.
Och när jag väl får alla sakerna så gör jag en ny lista. Och so on!

2. Jag ÄLSKAR märkeskläder, finns inget finare än det. Medan människor kanske köper 2 koftar från t.ex. Gina så går jag hellre o köper en Adidas tröja. Vilket mina föräldrar får lida för haha.

3. Jag är en osäker människa, jämför mig med alla jag ser och sedan mår dåligt över det.
T.ex. om du presenterar mig för en av dina vänner, är jag oftast tyst och svarar kort. Hatar när folk ska få en blick över hur du är.

4. Jag har problem som inte vissa vet om, berättar om mina ''vanliga'' problem för mina närmasta vänner men sedan har jag saker inuti som inte ska komma ut.

5. Jag vill ha en piercing i navlen så gärna, men får antagligen inte göra för om jag skulle ångra mig. Och just nu är de snart sommar så det är egentligen bara dumt.


Kanelbulle

Sitter på cykeln påväg hemåt och äter min kanelbulle, svin goda blev dem!!
När jag kommer hem ska jag försöka skriva färdigt min berättelse, mår jätte dåligt och magen värker.


Fina hjärtan från trycket




Godmorgon allihopa!
Idag har jag sovmorgon för vi var på trycket vilket var svin roligt, alla tjejer kom hit och fixade sig o bara snackade.
Ni är underbara,älskar er! Vi dansade tills våra fötter inte kunde hålla upp kroppen så de blev lyckat. Mycket bättre musik än vad jag förväntat mig faktiskt!! Var hemma runt 12 och bara jag slängde mig i sängen så trött som jag var.
Idag kan jag inte gå på mina fötter, och mitt huvud värker som fan. Hemkunskap direkt när jag kommer dit, fyfan!
Är för trött för att orka slänga på mig smink och jeans, så kör på mjukis. Puss




Home alone

Hade stoppdag idag men gick hem runt 1 tiden för jag mår inte speciellt bra, ska försöka må bättre till ikväll. Sitter med mask och onepiece o glor på tv.



Dance all day

Som rubriken säger så har jag dans hela dagen i skolan, förutom sen på akten. Riktigt soft dag o senare är de skit god lunch också i skolan!
Synd att tjejerna i klassen inte kom för de är riktigt roligt idag, vi kör hip/pop blandning.


I know I'll be there at the end of the day

Nu har jag äntligen startat datorn och ska sätta mig för att läsa lite överallt o lyssna på musik o sådant soft, mår inte speciellt bra, vet faktiskt inte vad det är med mig. Känner mig sårbar och tom, har inget att säga till någon. 
Känns som ingen som verkligen förstår mig, och när de i min närhet kommer o frågor så blir jag bara irreterad. 
Det är däför jag gillar att jobba ibland, för då måste all fokus vara på barnen. 

Trycket imorgon och jag är inte alls glad över de, vill inte dit längre. Jag med mitt stora hjärta kan säga att jag verkligen hatar mitt hår, det är så fucking kort. Medan alla kommer komma där med fint rakt långt platt hår så kommer jag här.. VILKET DEPP INLÄGG men måste kunna uttrycka mig någonstans.
Iallafall så ska tjejerna hem till mig och fixa sig sen så kör min pappa oss dit. Var som sagt o solade en stund för att hinna med bussen, någon från klassen som kan kommentera detta inlägget om sv/so berättelsen, förstår verkligen nada.



Sola

Har precis slutat mitt pass på jobbet med Emma, och vi ska dra o sola en stund.
Är så himla hungrig men min buss kommer om 20 min, så ska hålla Emma mig sällskap.


I rather be alone

Tänkte bara uppdatera er lite grann, kommer ni ihåg sista godisbiten? Det sket sig, jag åt nytt en påse är verkligen för svag för sånt gott. Har ont i magen efter att ha ätit på A9 med mamma och syskon.
Ska sätta mig framför en film och hoppas på att jag kommer må bättre, har även duschat. 

Mamma sitter o tjatar just nu nerifrån och jag orkar inte längre, fan vad jobbigt. Jobb imorgon tyvärr, endast 3 gånger kvar på denna terminen, så himla skönt men plånboken kommer lida. 



The last one

Nu är det såhär, ni har mitt ord ok? Jag, SANDRA MAJID 961016 haha (jk) har nyss tagit min sista godisbit på 1 vecka. Så alltså fram till nästa lördag så ska jag inte äta nötter (blivit beroende) och godis/glass/chips. Det kommer bli riktigt svårt eftersom mina föräldrar alltid köper hem det. MEN JAG KAN OM JAG VILL!



Tog min sista tugga nyss.

Oufit från igår

Har nyss målat mina naglar och städat lite här uppe, insåg hur stökigt det var när Melisa var här igår. Men nu ser allting mycket bättre ut! Ska nog sätta mig ute i solen snart, men egentligen orkar jag inte röra mig från min säng.

Här har ni allafall bilder på hur jag såg ut igår.




Topp - flash , jeans - vero moda , klocka - kommer ej ihåg.

Tog bort huvudet på den åt höger för såg verkligen cp ut.

Nytt

Nu har jag ändrat desginen till något nytt men ändå svart & vitt, tycker det är snyggare så. Lite klyddigt är det tyvärr.
Är inte jätte nöjd men det dugen så länge iallafall, ska försöka fixa till mina rubriker men kommer inte på någon fin stil.

Trind

Satte klocken 11 men kom upp redan vid 9 tiden, så jag är helnöjd över min insats till detta. 
Solen skiner ute också så kommer nog gå ut och sola en stund senare också har jag tänkt.

Ska först se om jag kan fixa min design lite också o få det lite finare, men får se med det!
Ska iallafall ta hand om mina händer typ, med mitt set från Trind collectionen, riktigt grym!
Hörs senare idag.



Fredag

Är äntligen hemma, gick en runda på Möllers och de var verkligen tidsförsdrift.
De var de drygaste jag varit med om och pinsamt, men jag hade väl de kul.
Fifa kvällen var de roligaste jag någonsin gjort, skrattade så magen gjort haha. Ska sätta mig bredvid mamma och göra henne sällskap!


Fredag



Har nyss kommit hem från skolan och varit ute med hunden och Diddi, melisa är här hos mig o vi ska snart till stan genom bussen (VI TÄNKER ICKE GÅ NÅGONSTANS!!!) 
Vi ska senare hem till Nicole för att ha fifa kväll med de andra tjejerna, och senare ska vi kanske till möllers för att kolla om någon är där. 
NU SKA VI ÄTA KEBAB!


Morgoninlägg

Mitt första morgoninlägg! Ville bara säga godmorgon och hoppas alla får en underbar fredag. 
Jag har nyss ätit frukost och skulle bara snabbt in på datorn och skicka mitt arbete till Fc så jag kan finslipa det i skolan.
Har inga exakta planer idag, men antagligen fifa kväll med tjejerna o senare går vi ut! Puss

Före ( okammat/klorigthår )

Har bestämt mig för att verkligen ta hand om mitt hår och jag har redan börjat, och ska fortsätta tills jag ser resultat.
Önskade jag var vuxen där jag kan sätta på mig pösiga jeans o brillor o uppsatt hår o sedan bara ut och strunta i alla. Plattar jag inte mitt hår en dag mår jag dåligt av alla andra som har de och önksar jag plattade det. 
Men tillbaka till ämnet typ, ska iallafall inte platta mitt hår alls lika mycket längre, max 1 gång i veckan faktiskt.


sista dagen tills so arbetet

Jag har absolut ingen fritid kvar längre, skolan är de jag är upptagen med hela tiden. Var jätte längesen jag kunde sitta ner utan att vara orolig för något, men det är bara de sista nu som är kvar! Jag hinner inte ens träna längre, vilket är så himla surt!
Soft dag idag faktiskt, soligt hela dagen o det är så himla underbart väder!!! Måste bara nämna det.
Och inte nog med att jag har bränt mig o är rödare än en tomat. 
Har varit i stan med Melisa och köpte en sak som ni får se nästa månad ungefär, solade och kollade i butiker. 
Kom hem 20 min innan jag började jobba o nu sitter jag här och försöker få färdigt mitt arbete som går skit dåligt. 
Fan att jag alltid ska vara ute i sista minuten, men innan jag lägger mig ska de vara färdigt! 

Måste också säga att jag verkligen längtar tills jag slutar 9an, att slippa vissa människor i klassen och börja om igen. Lite läskigt att vi kmr vara de minsta där men vi får göra de bästa av saken helt enkelt. 



Klippt mig

Yes ni läste rätt, jag har faktiskt klippt mig riktigt riktigt kort. Herregud så kort det är! 
Men fick faktiskt min inspo från Selena och Vanessa, och eftersom jag hade så slitet hår så var de nödvändigt.
Men jag trivs verkligen inte i det eller gillar, och att det är trycket på måndag gör allting bara värre!




Real Barbie?

Vet faktiskt inte vad jag tycker om detta, skrämmer mig en aning men tycker ändå hon ser riktigt bra ut och har en svin snygg kropp.
Och barbie looken ser bra ut, om hon börjar överdriva så kanske de blir för mycket, men nu tycker jag det ser coolt ut!



Blommigt





Mitt senaste tillskott i min gaderob, en blommig söt top från Flash. Köptes i Lördags!

Rullat





Har rullat hela dagen i solen, och haft de riktigt skönt nu när solen kommit fram. Adin & Hugo umgicks med mig o Roxana också sen o hade kul o snackat. Har nästan nyss kommit hem så sitter o äter grillat mat medan jag snackar med Stephanie och Hassan. 
Ska nog ut o springa en runda senare har jag tänkt, men om jag orkar göra de vet jag inte.

Dagen efter Valborg

Nja jag var inte helt ärliga mot er igår, satt faktiskt inte hemma på valborg faktiskt. Men jag tänker bara säga detta - valborg är verkligen överskattat!
Ska skriva färdigt en punkt i So sen ska jag sätta mig ute i solen och försöka få lite färg, men jag tröttnar så himla snabbt så går oftast in igen tidigt.
Tänkte bara visa ännu en klockren konversation som faktiskt var från igår, den här killen vet verkligen hur man festar. Fyfan finns nog ingen som kan ha roligare än när man är med honom! Förvånar mig inte att han var i Danmark haha.