Västra hamnen


Shoppat lite idag

Varit i stan med mina kusiner och köpte lite smått saker, hann inte med speciellt mycket för jag hade glömt att det var lördag. Från Gina Tricot, Hemmakväll, Kicks/Mitti.


Släkten på besök

När som helst så kommer släkten på besök och ska spendera sin vecka här i Sverige, ska bli super mysigt! Annars så har jag träffat mina vänner, shoppat och jobbat. Sista jobb dagen igår och nu ska jag njuta av mitt lov. Ingen bra uppdatering under veckan så ni vet.


Update : jobb

Entré bjöd mig på några tidningar, så sitter och läser och hoppas att tiden går. Puss


Jobb

Sitter utanför Entré idag och vara nu i 5 h, inte speciellt lockande alls. Glömde min bok och svettas ihjäl. OBS min spotify slutat fungera också. Update - fick nyss en hel del dricks för han tycker jag var snygg. MAN TACKAR!


Lördag

Hej bloggen! In this very moment ligger jag i sängen, igår fick jag säga hejdå till min vän Ajla och fan vad hemskt det kommer bli en månad utan henne. Igår jag i Malmö och kollade film o åt snacks. Perfekt! Men idag kommer min besti hem, gud vad skönt att ha henne tillbaka i landet haha.. Tyvärr så tror jag inte jag hinner träffa henne idag men ska försöka hinna. 5 h jobb pass står på schemat idag, från kl 16-21. Inte precis hur jag vill spendera min lördag men funkar för tillfället.


Mobilinlägg

Godmorgon direkt från sängen. Idag var de omöjligt att vakna innan 10, drömde så brutala saker. När jag orkar dra mig ur sängen så ska jag ut och jogga sen träffa mina vänner innan jobbet. Sad story men vädret får mig inte att klaga iallafall.


I'm slowly givin' up

Godkväll bloggen!
Hur är de med er kompisar? Med mig är de sämst, det är inte min dag idag helt enkelt som vanligt.
Idag kom min underbara vän äntligen hem! Catti och Ajla höll mig sällskap på jobbet och även andra personer. Trevligt! Puss


Kenza 9





Detta fanns i mitt paket från bubbleroom, en Jofama By Kenza 9 skinnajacka. Den är perfekt på alla sätt! 
Plånboken lider riktigt mycket men det var det fan värt. 2 845 kr fick jag betala med frakten.



Bubbleroom

Sitter på jobbet och har nyss varit med min fina vän Ajla. Jag hämtade ut paket precis, ska visa sen när jag kommer hem vad de innehåller. Världens bästa klädesplagg!


Sooool

Hej bloggen! Just nu känns det som livet rullar på, solen skiner som och jag ligger i min hängmatta och njuter av den. Om ungefär en timme så ska jag möta Ajla så ska vi mysa osv sen ska jag jobba. Hoppas jag får paketet jag har beställt, är så taggad!!!! Puss


Ny plattång

Kom på att jag glömt att visa plattången jag köpte förra veckan, en av anledningarna till varför jag är pank nu.
Men den är absolut den bästa jag prövat, fan jag är kär i den! Den heter GA.MA Professional (tror jag).


Tillbaka smått

Ni läste rubriken, känner inte riktigt för att blogga faktiskt. Saknar min bästavän och snart åker min andra finfina vän. Det suger rent ut sagt, men dessa två veckor har gjort sina framsteg egentligen. Jag är stolt över mig själv, bara 3 veckor kvar sen så får vi se resultat!
Internet shoppade nyss och om några dagar får ni se vad jag köpt, rätt spännande! 

Imorgon ska jag jobba med Ajla, träffade henne igår men ändå saknar jag henne så mycket? Vill bara prata hela dagen men hon kommer lämna mig i 1 månad.. Idag har jag iallafall ätit på restuarang, byggt mina nya säng som jag kan fota senare. 

Kan tyvärr inte mobilblogga eftersom har ingen mobil förtillfället. 


Black

Den här söta toppen fick jag med mig hem idag, så himla snygg på. Fick ta en otroligt stor storlek men jag är hel nöjd!!!


Back in time

Godmorgon! 

Skriver ett morgon inlägg åt er nu innan jag ska börja rota fram kläder och dra iväg med Ajla. Har hunnit städa, träna och äta frukost redan så nu kan jag ta det lugnt en lång stund framöver.

Har inte hunnit visa er bilder från vad jag gjort de senaste dagarna så därför har jag satt ihop ett ''collage'' typ så blir det inte för många bilder, men dessa är självklart tagna med iPhone kamera och absolut inte stabila.
Har varit på festival, ute i Kristianstad, träffat random människor, proppat kroppen med onyttigheter, tagit det lugnt, träffat killar, träffar göteborgare (som hade campat här i 3 v????) ,shoppat och det bästa av allt är att jag fått träffa aritsterna till ''Dansa Pausa'', världens snällaste killar. Fan vad sköna det var!!!





Äventyr

Godmorgon från mig! Hoppas ni alla har haft en bra morgon. Såg att solen tittade fram under dagen tidigare idag men den försvann så snabbt som den kom. Idag ska jag vara med mina två fina vänner, vi är på äventyr och bussen stinker och är proppfull.. Önskar alla en trevlig måndag!


Pure gold

Hej solstrålar! Jag hoppas alla njuter av det underbara vädret idag, tyvärr är jag inte en av dem för jag sitter inne på XXXLutz och väljer möbler till uterummet. Innan idag fick jag ett nytt halsband och armband i äkta guld av mamma. Riktigt nöjd! Mår inte speciellt bra idag och mitt batteri håller redan på att dö.


Kommer sakna min besti

Igår så fick jag säga hejdå till min bästavän, jag insåg inte riktigt att vi inte skulle ses på 14 dagar. Det är inte världens lättaste när jag är van att spontant ringa laris så fort jag har någonting att säga. Hon & jag är spontana vänner, och vet ni vad det bästa med våran vänskap är? Att vi ALLTID täcker upp varandras ryggar, vad det än är och alltid är glad för den andra. Finns inget jag blir gladare av än när någon säger " åh jag är så glad för din skull lr jag är så stolt " . Under de dagarna jag har varit hemma har vi både gjort spontana resor och träffat olika människor och även suttit hemma och skrattat åt hur tråkigt vi haft det. Jag önskar henne den bästa resan någonsin och att hon är hos sin släkt i Kurdistan. För varje person där uppskattar och behandlar precis som hon förtjänar. Det finns för lite människor av henne, och ingen uppskattar henne och allting hon gör för alla. Våran egna stjärna, min hjälte och bästavän.


TUMBLR

Så nu har jag skaffat tumblr också, tycker faktiskt om det rätt mycket så är rätt aktiv där! Jag är inte ute efter att bli famous eller något liknande utan just för bildernas skull. Ni som tycker om citat och snygga bilder borde kolla in den!

www.sandramajid.tumblr.com www.sandramajid.tumblr.com www.sandramajid.tumblr.com www.sandramajid.tumblr.com www.sandramajid.tumblr.com www.sandramajid.tumblr.com www.sandramajid.tumblr.com www.sandramajid.tumblr.com www.sandramajid.tumblr.com www.sandramajid.tumblr.com www.sandramajid.tumblr.com www.sandramajid.tumblr.com

Test

Detta inlägget är ett test för att se om appen fungerar igen.


Fredagen 7 Juli 2012

Hej alla allihopa!

Hoppas ni alla har haft en bra fredag, det flesta kämpar nu för att få tag i biljetter till Justin Biebers konsert antagligen. Jag själv ska nog inte se honom, så mycket tycker jag inte om honom men självklart tycker jag om hans låtar. 
Jag hade en helt underbar kväll igår, jag fick äntligen träffa Mirza. Fyfan vad glad jag är över det. 

Idag har jag snackat med Ajla & suttit i parken o ätit godis och snart ska jag hoppa in i duschen för sen ska jag möta Catarina & Ajla vid Casablanca så ska vi äta pizza, gud vad gott det ska bli!


Helvete

Mitt liv är just nu ett helvete, allting händer på samma gång. Lite personliga saker men även att en jävla idiot jävel snodde mitt sommarkort, jag har tappat mina nycklar och min plattång har inte kommet än. 

Igår var jag i Lund hela dagen och ärligt talat så var det en av mina bästa dagar, fyfan vad roligt det var. Förutom det som hände med mitt kort..
Men alla i Lund är tusen gånger snällare än vad det är i Malmö lr Trelleborg. Lite sur för om jag åkt förra veckan så hade jag haft min jacka nu men nej sådan tur har jag icke. Jag har typ en motvänd karma, vad gör jag för fel egentligen? Min säng gick isönder, mitt busskort, mina nycklar, och min plattång. När ska allting vända? 

Anyway så har jag nyss ätit, om jag inte får ett mail snart blir jag galen. Ska möta Ajla i stan om 1 h timme, sen ska vi fika om man mina mage klarar det och chilla. 


Tips

Vill bara tipsa er allihopa om världens bästa tumblr, om jag hade gjort en hade jag velat den skulle se ut så. Jag hoppas med hela mitt hjärta att ingen börja kopiera bilderna, för den här tjejen är så grym.

http://eellaa8.tumblr.com/ http://eellaa8.tumblr.com/ http://eellaa8.tumblr.com/ http://eellaa8.tumblr.com/ http://eellaa8.tumblr.com/ http://eellaa8.tumblr.com/ http://eellaa8.tumblr.com/ http://eellaa8.tumblr.com/ http://eellaa8.tumblr.com/http://eellaa8.tumblr.com/

Some days are worse

Hej alla läsare.

FÖRLÅT för jag inte har varit aktiv alls, jag blir jämnt påminnen att skriva men har inget att berätta helt enkelt. 
De senaste dagarna har jag spenderat med mina fina vänner Ajla & Catarina, vi har gjort allt möjligt, från att åka till Malmö när det spöregnar till att sitta på en kust någonstans. 

Igår färgade jag även mitt hår, till mycket mörkare men kommer bli lite ljusare med tvättar. Stor trivs i det och jag är så less ljust hår, det ser så smutsigt och slitet ut. Och även slampaktigt, vet inte vad det är med mig men jag gillar det dock inte längre. 
Går igenom några förändringar varje dag och frågan jag ställer till mig själv varje kväll är ''räcker jag någonsin till''.
Känns som jag lär mig någonting nytt vartenda dag, vem som verkligen bryr sig och vad jag har slösat mitt liv på. 
T.ex. mitt livs nog bästa vänskap var tydligen fake, jag känner inte ens igen personen längre, men jag saknar det riktigt mycket dock. 
Just nu sitter jag och kollar på oth o smsar lite. 

Bjuder på ite bilder från hela veckan