Q & A

Anonym

Hej. Undrar hur du kom över din senaste kärlek? går igenomdet nu och håller på att dö. Älskar din blogg, tack för du är tillbaka!

Hej du anonym! Tycker jag börjar få otroligt många kommentarer av anonyma människor. Börja visa vem ni är!!
Och så var det här med kärlek, ja om man frågar mig ''hur går det med killarna?'' så får man oftast svaret ''jag har inte tid för sånt, men om det kommer något jag tycker om så tar jag det''. 
Jag letar inte efter någon men det finns inte en sekund av mitt liv där jag inte önskar jag hade en pojkvän, men det känns som det inte finns någon i närheten som faller mig i smaken. Jag har så stora krav egentligen, och man måste ha en speciell personlighet. Man ska få mig att ledirekt så fort ''partner'' hör av sig och bry sig om mig.

Men det här med att komma över en kärlek är så otroligt svårt om det verkligen var något bra och varade länge. 
Mitt senaste '''förhållande'' på '''g'' vad man kan kalla det var egentligen väldigt kompilicerat, men jag var lycklig och det var poängen med alltihop, jag fick allt jag önskade mig och lite till. Tills det gick överstyr och jag fick säga ifrån.
Det tog mig tid att komma över honom, jag grät hela dagar. Stängde in mig på skolans toaletter och lät tårarna rinna, det är viktigaste av rehab tror jag. Jag ville absolut inte prata om det och jag försökte visa mig så stark som möjligt framför allihopa. Men tillsist kom en äldre kille och pratade med mig, en väldigt bra vän. (nämner inte namn)
Han pratade med mig nätter långa, dagar ut, och svarade på alla frågor jag hade inom mig.  Alla mina '''varför,hur då,vem,när, hur vet du'' frågor. Alla mina frågor blev inte besvarde på det jag hoppats men det fick jag försöka svälja. Jag hade mitt stöd hos honom, han var som en ryggrad under den tiden. Sen med tiden blev jag istället arg då jag började höra rykten om otrohet osv. Så det var mitt sätt egentligen.
Jag trodde aldrig jag skulle komma över det, jag var så svag då. Men en liten hemlighet var att jag började snacka med en annan kille (kärleksvis) så det blev jag ju glad av.
Prata med någon, behöver inte vara din bästavän,familj,nära lr kära, utan någon som förstår dig.


Utkast: Jun. 26, 2012



Så nu har denna snabba ''shopping'' rundan i Malmö avklarad, blev en minisnabbis. Blev ändå två par höga Converse, en ny parfym och nya brillor!
Bestämde mig för att ta lite annorlunda modell men det är väl en pilot liknande modell. Jag är iallafall helnöjd!
 

Fight for rights and not to win

Hej alla läsare som fortfarande kikat in här! 

Jag har kommit hem nyss och skulle lägga upp lite bilder men inget verkar fungera på den nya blogg.se sidan, förstår absolut ingenting. Kollade mig nyss i speglen o ser att en liten ombre håller på att sticka ut, får se om jag kommer behålla det lr färga det igen. 
Har saknat alla fina, öppnade mobilen och såg alla fina sms och mail från alla mina kära. Men tyärr har jag åkt på en stor förkylning och massa utslag av den starka solen. 

Imorgon ska jag få med mamma på en snabb runda i Lund, behöver skor tycker jag. Funderar på höga Converse? Alla börjar köpa låga nu så det känns inte längre som ''min'' stil, klagar absolut inte men tycker det blir tråkigt. Får se vad jag hittar iallafall.

Har haft underbara 8 dagar i solen med massor massor av mat, fyfan vad vi har ätit. Typ äta,bada,bada,sola,bada,äta,bada,duscha,äta,festa. Har inte hunnit gå utanför Egypten eftersom det varit så varmt!!!

Långt inlägg men det är en liten grej vad jag har gjort och tänkter göra. Puss


 

Mot solen

Nu vid den här tiden sitter jag i taxin mot flygplatsen, jag ska åka på solsemester i 9 dagar. Resemålet är mot Egypten. Vi ska åka till Titanic beach spa & aqua land! Längesen man kände sådan värme. 
Förra året vid den här tiden var jag i Kreta, längtar ihjäl!

2 bilder, första dagen så därför jag var så blek. (fuck face på 2 bilden)



Bilder från hela veckan



Avslutning och student

Hade både skolavslutning igår och gick på studentfest. Har fortfarande inte fått in att jag aldrig kmr gå in i ett klassrum och inte se mina vänner sitta där längre. Blir mest jobbigt att börja om på nytt och försöka få en bra start, nya vänner o lärare.

Studentfesten för Jovana var så himla rolig, dans hela kvällen och massor av god mat. Typ tre tallrikar burek o pita speciellt. Mår allt annat än bra idag.


Svar på kommentar

Postat av: .

Hej Sandra! Jag är en av dina vänner, och eftersom jag skäms så extremt för detta så vågar jag inte prata om det. Så tänkte fråga på din blogg om du hade kunnat skriva ett inlägg om den här frågan. 
- Eftersom vi har samma vänner så vet jag hur de beter sig, men på lärarmiddagen så stod vi brevid varandra och någon erbjöd dig att ta ett blåss, och du sa nej och var lugn, jag har länge velat sluta och kanske få en bättre relation med min pappa.


Hej! Nu är det såhär att jag hellre hade velat prata med dig ensam och kanske inte framför det som läser min blogg. Jag har en liten aning om vem du är, så det hade varit jätte bra om du på något sätt skrivit till mig någon annanstans.
Men eftersom du bad om ett inlägg på bloggen så visst.
Jag antar att din relation med din pappa är lite sämre för att du kanske röker lr dricker? Och det stämmer med att ''våra'' vänner inte gör rätt ''säker'' men det angår inte mig alls egentligen. 
Jag tycker personligen att om man är på någon fest och känner ett behov att få ett kick lr liknande så drick något lugnare än t.ex massa vodka. Ta någon cider, en shot, vad det än nu finns där. Jag behöver inte det extra egentligen, kanske därför jag avstått det? Men allting hänger på dig själv, du måste känna dig säker i dina val och tänka ett steg framåt. 
Jag har sagt nej till en hel del, jag kan ärligt talat säga att jag var otroligt nära på att ta knark, det kicket om att försvinna för en stund, må extra bra under någon kväll lockade mig mest. Men i sista sekunden drog jag mig ur det, och idag tänker jag än på det och är stolt över mig själv. Det är ett bevis på att jag kan göra vad som helst. 
Allting handlar om att du ska må bra av det du gör, och inte göra de för någon annans skull.
Och det här med att röka tycker jag bara är äckligt, otroligt äckligt. Tycker det ser otroligt billigt ut att hålla en cigg i handen. Sen hur farligt det är att också, men jag är väldigt nyfiken så jag har velat pröva ett antal gånger såklart som vartenda ungdom, men sedan tänkt efter o tänkt på att allting jag tycker om rökning. 
Nu vet jag inte om jag vill publicera detta inlägget eftersom jag vet inte vem som läser min blogg.

Pw

Är inte alls aktiv nu den senaste tiden men jag mår mycket bättre nu! Har inga bilder att bjuda på men nästa vecka kommer va fylld med roligheter och då har jag min kamera med mig. 

Nu ska jag ta på mig någonting för ska möta Catarina och sedan mot dala badet för att träffa Ajla, ska bli en sorts pw men även träffas o prata lite. Hörs sen!


Image_large

Torup

image description


Där har ni två bilder från våran resa idag. En lite mildare resa med makedonerna, bjöds på aktiviteter,grillning,fika, och massor av andra roligheter! Enligt mina planer så kommer vi resa mycket längre nästa gång till sommar, hoppas nu det blir av.

Sveriges nationaldag idag, så vi har ju varit lediga så det kommer kännas konstigt att det är skola imorgon. 
Har två arbeten kvar att göra sen är jag fri från helvetet iallafall två månader framåt. Ska börja skriva svenskan nu också. Fred ut!

Sjukling

Godmorgon!

Denna morgonen har inte varit speciellt bra faktiskt, jag är hemma från skolan idag för jag mår inte speciellt bra.
Har inte kunnat somna om så jag nyss en helt underbar film, tårarna bara sprutade ut okontrollerat. 
Tog mig i kragen och gjorde ett beslut, det var nu eller aldrig. Mer om det får ni reda på sen. Denna veckan kommer bestå av ångest, det vet jag redan. Har vetat det ett tag så men jag ska klara det bra eller mindre.
Melisa ringde nyss och ska komma hit o spendera lite tid med mig, blir så himla glad över att hon tänker på mig. 



Music


Säljer jeans

Tänkte bara skriva här att jag säljer ett par Kristen jeans från Gina tricot! Det är dem med dragkejda där nere vid kanten av jeansen. 
Anledningen till att jag säljer dem är för att jag använder aldrig dem, det är alldeles för stora för mig. Det är storleken 26/30 och färgen är ljusblå. Det är INGET fel på själva jeansen, ser helt nya ut eftersom jag använt 1 gång dagen jag köpte dem och 1 i skolan. Det kostar 499 :- i butikerna men jag säljer dem för halva priset! Hör av er om ni är intresserade! 






Saker ni inte visste om mig

1. Jag tror på det här med ''13:13, 22:22'' osv, jag har fått tur när jag väl gjort det.
2. Jag älskar att peta bort nagellack från naglarna, även om det är ny målat.
3. Fransk manikyr är så himla snyggt enligt mig.
4. Jag hatar att låna pengar av människor.
5. Jag vill alltid vara förberedd på någonting
6. Människor som säger man glider ifrån varandra men sedan inte vill fixa det (basic tonåring)
7. Jag vill ha ett mål och sedan uppnå det
8. Jag älskar twitter
9. Jag älskar Megan Fox, kollar varje dag på bilder på henne
10. Jag älskar att dansa, det är det bästa som finns
11. Jag har varit med om saker i mitt liv som gör att jag är rädd för vissa saker i livet.
12. Jag har något att göra hela nästa vecka
13. Jag föredrar nätshopping än vanlig shopping
14. Jag älskar att vara brun
15. Jag hade planer för idag och längtade men nu är allt förstört
16. Fuck life är det två orden jag använder mest i min vardag

2a Juni 2012

Kan fortfarande inte förstå att vi redan är inne i Juni månad, och det värsta med det är att vädret ser ut som någon dag i Oktober eller November. Det blåser och regnar hela tiden och det är inte varmt heller.

Idag känner jag verkligen ångesten, ångrar allting igår. Måste få ett stopp på det, det är inte egentligen lönt. 
Och jag vill inte ge mig in på nästa vecka, kommer nog vara en av de värsta i mitt liv, allting bestäms då, om jag kan gå tillbaka till ett lite bättre liv eller om det kommer bli värre. Vet inte ens om jag är glad för sommarlovet. 

Vad jag ska göra idag beror helt enkelt på mitt humör, ska iallafall ta mig en dusch, be mamma noppa mina ögonbryn och raka mig. Ska även gå ut & springa min lilla runda det är ett måste!!!!



Malmö med klassen

Har ätit en god middag med mina föräldrar och nu är jag verkligen spyfärdig, av både buss och all mat jag ätit.
Blev en helt ok dag, hellre det här än en skoldag om man säger så! Fick åkt på en segway och de var de roligaste jag någonsin gjort änsålänge. 
Nu ska jag ladda ner filmer och sätta mig och kolla på dem, skönt med en lugn fredag.



En dröm


Vaknade ännu tidigare än möjligt och vi har sovmorgon idag, men nej den gick raka vägen mot soptunnan. 

Nu är jag iallafall vaken & har ätit frukost, känner hur magen värkar och blir en stor ballong. 
Har ännu inte en bestämt mig vad jag ska ta på till våran lilla trip med klassen till Malmö, vi ska åka en båtresa o sedan laserdome och där emellan blir det fika o sånt mysigt.



Bilden är tagen för exakt 2 månader sen, hade nyss solat solarium o hade så fint hår.